Vape Kitit

Geekvape Max100

Geekvape Max100

Geekvape Max100 -Vape Kitit Käyttäjän Näkökulmasta

Olen ollut kannabiksen käyttäjä useita vuosia, ja olen kokeillut erilaisia ​​järjestelmiä. Kertaalleen kuulin ystäväni Geekvapen Max100-paketista, ja olin heti innostunut tästä laitteesta. Siitä lähtien olen tullut hyvin tyytyväiseksi tähän alustaan.

Tämä saapuu Geekvape aegis max 2 laitteeseen ja Geekvape Max100 sähkösavuke täyttöpulloon, joka on täyttöaukon kanssa. Tavallisesti tämä laite käyttää nikotiinipohjaista nestettä erottamaan savukkeen henkiseen nautintoon.

Käyttötuntuma on upea. Laite tuottaa paljon pienempiä höyryjä kuin olen aiemmin käyttänyt, ja se on paljon hiljaisempi. Koko laite on erittäin kevyt, ja herkän tasapainon ansiosta se on erittäin mukava pidettävässä. Laitteen käytön helpottamiseksi siihen on kuuluva latauskaapeli, liittimet ja akku.

Erinomaisen suorituskyvyn lisäksi Geekvape Max100 Vape Kit tarjoaa uskomattoman mukavuuden käyttäjälleen. Vaikka se on melko vahva laite, se on erittäin hiljainen. Lisäksi siitä puuttuu kiristysajan käyttö, joten sinun ei tarvitse enää vääntää levyä kääntääksesi se käyttöön. Sähkösavukkeemme sisältää sähkölämmityksen, joten sinun ei tarvitse enää huolehtia palovammojen vaarasta.

Vapautuskammioon asennetun suodattimen avulla voit seurata käyttötilanteen kuntoa. Eniten huomiota herättävä Geekvape Max100 -paketin ominaisuus on sen ominaisuudet, kuten erilliset painikkeet e-nesteiden tyhjentämiseen ja ylikuumenemisen estämiseen ominaisuuden. Lisäksi laitteen valitsimella voit seurata autenttisia sähkölämmitysvaihtoehtoja ja sähkölämmityksen keskeytymisen.

Yksi Geekvape Max100 -laitteen parhaista ominaisuuksista, on sen erinomainen latauskyky. Laitteen mukana tulee micro-USB-kaapeli, jonka avulla voit lataa laite helposti. Sen lataus täyttää akut jopa 25 minuutissa ja jopa kahteen tuntiin. Geekvape Max100 Vape Kit on erittäin energiatehokas akku, jolla on erinomainen latauskyky.

Geekvape Max100 -paketti on yksi parhaista ja kompaktimmista vape-paketeista, joita olen koskaan käyttänyt. Laitteen erinomainen suorituskyky, sileä käytettävyys ja energiatehokas akku ovat kaikki asioita, jotka ansaitsevat erityismainintaa. Tämän alustan avulla voit saada kaikki tarvitsemasi ominaisuudet helposti ja nopeasti. Siksi se on ehdottomasti suunniteltu vapaa-ajan vapaa-ajan kannabisseille.