Vape Suomi

Geekvape B60

Geekvape B60

Geekvape B60 kokemukseni

Viime aikoina olen kokeillut erilaisia vape-laitteita eri merkeiltä. Siinä määrin, että useimmat niistä ovat markkinoiden monimutkaisimpia. Mutta Geekvape B60 Aegis Boost 2 -podsarja on erilainen. Hei älä sano, että se on myös yksi laitteistani, joka on Hankalasti käytettävä ja kallis! Haluan jakaa kokemukseni ja arvioni käyttämästäni laitteesta.

Geekvape B60 on täydellinen laite aloittelijoille tai vuoristorataajille. Se on helppo käyttää ja alkuinvestointi on hyvin alhainen. Uutta kitin löytää Geekvape B60 kohtuulliseen hintaan.

Mukana tuleva runko

Kun avasin paketin, huomasin heti, että B60 sisältää yksinkertaisen ja elegantin runsaasti väriä. Geekvape B60:n pohjaviivan korkeus on vain 104mm ja leveys 28mm ja se painaa vain 80 grammaa. Laite on yksinkertainen ja erittäin helppo kuljettaa mukanasi. Se on myös vedenkestävä ja rikkoutumaton, joten se on erittäin kestävä sekä ulkoisille että sisäisille olosuhteille.

Uudet podsit ja nikotiinilisät

Geekvape B60 voi käyttää uusia Aegis Boost Pro ja Aegis Boost pods -järjestelmiä. Pods -järjestelmä vaatii hyvin vähän huoltoa ja on lähes ylläpitämätön. Pods sisältää erittäin pienen säiliön silikonikorkilla, joka on valmistettu 0,6 ml tai 2 ml nikotiiniliuokseen. Podsilla on kaksi mallia, 3,7 ml ja 2 ml. Molempiin on saatavilla laaja valikoima lisälavoja eri merkeillä.

Batterian käyttöikä

B60 sisältää erittäin tehokkaan 2000 mAh:n akun, joka tarjoaa pitkän ja paremman keston kuin olet odottanut vapelta. Tämä on positiivinen asia, koska joudut lataamaan laitteesi harvemmin.

Suorituskyky ja laatu

Geekvape B60 pod-järjestelmä tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja suuren nikotiinimäärän. Pods on täytetty höyrystyksellä ja sisältää maksimissaan 20 mg/ml nikotiiniliuoksia. Se tarjoaa itselleen hyvän vahvuuden. Laaja valikoima erilaisia lisälippusarjoja tekee laitteesta suoran ja pehmeän.

Yhteenveto

Geekvape B60 tarjoaa hyvälaatuisen ja pienen leijonan kokoisen kokoisen laitteen, joka tekee täydellisen vapainvestoinnin aloitteleville vihreille ja vuoristorataajille. Laitteessa on laaja valikoima erilaisia lisälavoja ja pods -järjestelmä, joka sopii erityyppisiin vihreille. Laitteen avulla voit varmistaa, että vihreäsi on aina helppokäyttöinen ja höyrystyvä.