Vape Kitit

Geekvape L200

Geekvape L200
Olen testannut korkean laadun Geekvape L200 -vapen edistönäkymä- ja helposti käsiteltävissä olevan vapen. Olen hyvin tyytyväinen tähän täydelliseen sumutitoimintoon ja pitkään akkukäyttökauteen, joka tarjoaa upean mekaanisen atomisaattorin ja kompaktin paketin.

Geekvape L200 -paketin kokonaismitta on erittäin pieni ja se on erittäin kompakti. Tämä on vain 60mm pitkä ja 25mm leveä ja ompelee upeasti veitsetaskuun tai muuhun pienen reppuun. Derlin, jota tässä sumuteroissa käytetään, tekee tämän niin luotettavaksi ja kestäväksi peukalokäyttöiseksi paketiksi. Se on lisäksi erittäin helppo käyttää, joten on olemassa varmistaa käyttömukavuus, kun se on kädessä. Tämän vapen ulkoasu on myös erittäin tyylikäs, jossa voi nähdä upean muotoilun ja erittäin ergonomisen muotokuvan. Geekvape L200 kuuluu myös pienen teholuokan vapen joukkoon. Botton fire -painikkeen avulla voit vapauttaa 8W maksimitehon, joka on tarpeeksi mukava matkustaa ja täydentää päivittäin kannettaviin projekteihin.

Sumutin L200 Geekvapessa on erittäin helppo käyttää. Kaikki säädetään yksinkertaisen yhden napsautuksella tehdyn napin painalluksella. Tämä on kätevä tapa säätää ja mukauttaa sumutusta, ja parin toiminnon näppäinyhdistelmällä voit vaihtaa männän voimakkuusasetuksia. Lisäksi mukana oleva Geekvape L200 -mäntä on optimoitu hinta-laatu -suhteeltaan parhaaksi, ja se on varustettu 0.3 ohm double mesh coilin asettelulla, joka mahdollistaa ilmamarkkinoiden parhaan suorituskyvyn helpon aloittamisen.

Tämän pienen skaalan sumutin voi toimittaa jopa 2000 mAh akku. Aikasi vapauttaa upotuksen on noin 5 tuntia, ja vain 2 tuntia, jos se on täysin lataukseen. Lataus tapahtuu Type-C USB-porttiin, jonka avulla voit nauttia nopeasta ja energiatehokkaasta latauksesta. Lisäksi se on varustettu Ohm-lähteen kalibrointitoiminnolla, joka varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn maksimoidakseen männän teho ja välttääkseen vaurioita.

Kokonaisuudessaan Geekvape L200 on hieno vapaus ja erittäin kätevä paketti, joka on suunniteltu kevyillä ja kompakteilla ominaisuuksilla. Korkealaatuisuus ja käytettävyys tekevät tästä erinomaisen vaihtoehdon neuvoja hakijoille ja kokeneille vaperoille, yhdistettynä laajalti käytettävissä olevaan hintaan.