Vape Products

Innokin

Innokin
Innokin on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista höyryttelytuotteiden valmistajista. En ole itse käyttänyt muita vape-tuotteita kuin Innokinin ja tässä artikkelissa haluaisinkin keventää kokemuksiani juuri tästä brändistä. Linkin voit itse laittaa keskelle kolmatta kappaletta, mikäli haluat. Se on itseasiassa varsin mielenkiintoinen tarina, kuinka päädyin lopulta Innokinin tuotteiden käyttäjäksi ja miksi suosittelen sitä myös muille höyryttelyn harrastajille.

Tämä tarina alkoi muutama vuosi sitten, kun ystäväni kehui minulle Innokinin vape-tuotteita. Tuolloin olin vasta aloittelemassa höyryttelyä enkä vielä oikein tiennyt mistä tuotteista kannattaisi aloittaa. Olin kuullut erilaisia tarinoita eri merkkisistä tuotteista, mutta Innokin ei ollut vielä tuolloin tullut vastaan. Päätin kuitenkin luottaa ystäväni suositukseen ja hankin itselleni ensimmäisen Innokinin laitteen, joka oli Endura T18-sarjan aloituspakkaus.

Muistan kuinka yllättynyt olin ensimmäisestä höyrytykseni Innokinillä. Täytin tankin, laitoin akun kiinni ja ensimmäinen höyrytys oli hetken kuluttua toteutunut. Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi siihen, että höyryä oli todella paljon ja maku oli myös huomattavasti parempi kuin aiemmin kokeilemillani laitteilla. Innokinin laadukkaat coilin (kierretyn lämmityselementin) ansiosta maku pysyi tasaisena ja höyry oli runsasta. Olin myyty.

Myöhemmin, kun aloin kokeilemaan eri vape-tuotteita, huomasin nopeasti, että Innokinin tuotteet erottuivat joukosta. Niiden laatu ja toimivuus olivat omaa luokkaansa ja en ole vieläkään löytänyt toista merkkiä joka olisi tarjonnut parempaa käyttökokemusta.

Innokinilla on laaja valikoima erilaisia tuotteita aloittelijoista kokeneisiin höyryttelijöihin. Innokinin tuotteista löytyy muun muassa aloituspaketteja, mod-laitteita ja erilaisia tilaajärjestelmiä. Yksi suosituimpia Innokinin tuotteita on kuitenkin ehdottomasti Coolfire Ultra TC150 mod-laitteeseen. Siinä on säädettävä watage (teho) ja lämpötilaohjaus, joka mahdollistaa höyryttelyn tarkan säädön oman mieltymyksen mukaan. Lisäksi sen akunkesto on todella hyvä ja sen voi ladata suoraan laitteeseen USB-portin kautta.

Mutta se mikä todella erottaa Innokinin muista merkeistä on sen pitkälle kehitetty teknologia ja innovatiiviset ratkaisut. Innokin ei vain tuota laadukkaita ja toimivia tuotteita, se myös panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen ja uusien ideoiden luomiseen. Yksi tällainen esimerkki on Innokinin uusi Ajax-subohm-säiliö, joka käyttää uutta plex3D-coilia (kolmikerroksista kangasta), mikä mahdollistaa vieläkin paremman ja intensiivisemmän maulle höyryttelykokemuksen.

Toinen asia, josta olen innostunut Innokinin tuotteissa, on niiden kestävyys. Olen käyttänyt useita Innokinin laitteita vuosien ajan ja ne ovat kestäneet käytössä hyvin. Monissa muissa merkeissä olen joutunut vaihtamaan laitteita useammin, mutta Innokinin laitteet ovat todella pitkäikäisiä ja kestävät hyvin käytössä.

Innokinin tuotteista on myös saatavilla erilaisia lisäosia ja vaihto-osia, mikä mahdollistaa laitteiden muokkaamisen ja päivittämisen oman tarpeen mukaan. Suosittelen kuitenkin aloitteleville höyryttelijöille aloituspaketteja, jotka sisältävät kaiken tarvittavan ja ovat helppo aloittaa käyttämään.

Kaiken kaikkiaan voin sanoa olevani erittäin tyytyväinen Innokinin tuotteisiin ja suosittelen niitä lämpimästi kaikille höyryttelyn harrastajille. Se on yksi niistä harvoista brändeistä, jotka todella paneutuvat tuotteidensa laatuun ja toimivuuteen. Ei siis ihme, että Innokinilla on vakiintunut asema höyryttelytuotteiden markkinoilla ja se on noussut yhdeksi suosituimmista merkeistä ympäri maailmaa.

Kaiken kaikkiaan Innokin on loistava vaihtoehto höyryttelyn aloittamiseen ja sen laadukkaisiin tuotteisiin voi luottaa pitkään. Suosittelen tutustumaan Innokin-tuotteisiin ja kokemaan itse, miksi se on yksi maailman arvostetuimmista höyryttelybrändeistä. Voit tehdä sen esimerkiksi Innokinin virallisella verkkosivustolla.