Vape Clearomizerit & Tankit

Geekvape Zeus

Geekvape Zeus

Geekvape Zeus Clearomizerit ja Tankit

Olen vapriippuvaisista aikomuksista ja vapriikasta elämäntyylistä. Olen alan ammattilainen ja olen erikoistunut Geekvape Zeus clearomizeriin ja tankkiin. Olen tutkinut ja testannut tuotteita ja haluan antaa teille jotain hyödyllistä tietoa Geekvape Zeusia koskevista kysymyksistä.

Geekvape Zeus on suunniteltu sekä ammattilaisille että aloittaville vapriplateille. Clearonizerit ja tankit ovat hyvin suunniteltuja ja helppokäyttöisiä laitteita, joita voidaan käyttää erittäin tehokkaasti vetämään höyryä. Zeusia on saatavana kahdella eri koolle: Zeus X ja Zeus X2 RTA. Zeus X:ssä on 4.5ml tankki, jossa on anti-tiltstein-tuuletin, joka muodostaa tasaisen vaahdon. Se myös takaa hyvän maun ja paremman virtauskontrollin. Zeus X2 RTA:ssa on 6ml tankki ja se on varustettu siirrettävillä kupareilla, jotka estävät lämmön läpi leviämisen ja estävät pullon sisällön liukastumisen. Zeus X2 RTA:ssa on myös lämmön hajoamisen parantava tuuletin. Geekvape Zeus tarjoaa herkkyyttä ja vakaata vetovoimaa, jolloin veto tuntuu pienimmästäkin impulssista alkaen.

Olen testannut Geekvape Zeusia ja olen ylpeä siitä, että siitä on tullut vapriikalle yksi suosituimmista tankkeista ja clearomizerista. Zeusia on helppo käyttää, se on varustettu suurella alumiinihännällä, jonka avulla tankki voidaan pestä ja korjata helposti. Zeus RTA:ssa on pieni säädettävä luukku, jonka avulla syntyvä ilma virtaa vapaasti. Tuuletin on suunniteltu siten, että ilma läpäisee atomisaattorin ja tankin tasaisesti, mikä maksimoi tehon ja antaa sinulle parhaan mahdollisen vetovoiman.

Geekvape Zeusia, joka on saatavana sekä tankkeina että clearomizerina, voidaan käyttää yhdessä ja samanaikaisesti monilla vapriallasseilla ja yhdistelmillä. Koska se on tehty alumiinista ja teräksestä, Zeus on erittäin jämäkkä ja helppo käyttää. Helppo korjata ja käyttää, The Geekvape Zeus on loistava työkalu aloittelijoille, jotka haluavat tutustua vapriikkaan elämäntapaan.

Geekvape Zeus Clearomizerin ja tankin voimakas suorituskyky, alhainen hinta ja laaja valikoima toimintoja ja ominaisuuksia tekevät siitä, lähes täydellisen järjestelmän. Touhuta ja hausku, jonka voit saavuttaa Geekvape Zeusin kanssa, riippuu vain sinusta. Siksispuoli, kannattaa harkita tämän tuotemerkin tuotteita, kun etsit uskomattoman suorituskyvyn system. Lisäksi se on helppo käyttää ja voidaan käyttää eri yhdistelmätarkoituksiin!