Vape Sub Ohm

GeekVape Z Max

GeekVape Z Max
Oman päähän kusion tuntemista kasinoiden ja laitteista on tärkeää jokaiselle vaporeille, ja tässä GeekVape Z Max Sub Ohm Tank tulee esiin! Tässä artikkelissa keskitymme tähän ainutlaatuiseen Sub Ohm Tank:iin ja katsotaan, mitä tuote voi tarjota.

GeekVape Z Max on ensimmäinen Sub Ohm Tank, joka on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä. Teräksen lisäksi tankissa on käytetty aitoa tankkilevyä sekä korkealaatuista Pyrex-lasia. Tankin yläosassa on hajotin, jossa on 0,2 omm ja 0,4 omm nikkelikalvo, joka tarjoaa optimaalisen virtausmittauksen. Lisäksi tankissa on läpinäkyvät läpiviennit, jotka helpottavat vuodon seurantaa. Tankkiin on saatavilla kolme eri kokoista tankin lierikettä, 0,3 ohmia, 0,4 ohmia ja 0,5 ohmia. Niitä voi vaihdella helposti ja samalla saada erilaisia sähköisiä lukemia ja lisäksi voit säätää laitteistasi oman maun mukaan. GeekVape Z Max tankin tuottamat nautinnot ja täyteläinen kuplahaju voivat yllättää monet!
GeekVape Z Max tankki toimitetaan yhdessä yksinkertaisen ja kauniin ulkonäön kanssa, jossa on valitsemasi aukon koko ja täysi metallirakenne modernin vaporeille. Sopii mainiosti muokattaviin laitteisiin, joiden teho on noin 70–80 W. Tankin korkeus on ensimmäisenä 44 mm ja se lisääntyy 54 mm:n tankin lierin vaihtamisella. Tankin leveys on 25 mm. Se sopii mihin tahansa akkuun tai modiin, joiden välissä on jäännös enintään noin 29 mm.

Kun olet saanut oman GeekVape Z Max:n, suosittelen sen tarkkaa tarkastamista myymälässä, koska eihän kukaan halua kokea pettymystä, jos tämä ei toimi haluamallasi tavalla! Tarkista tankin osat perusteellisesti ennen kynsien leikkaamista ja varmista, että tämä on toimiva. Jos jokin on viallinen, palauta se toimittajalle. Jos kaikki osat on tarkastettu, seuraava askel on pestä tankin sisältä. Pyyhi se hellästi kuivalla pyyhkeellä.

Ensimmäisten tilausten aikana päätin, että GeekVape Z Max -tankki olisi paras vaihtoehto. Tämän osalta tankin käytössä saamieni positiivisten kokemusten ansiosta se osoittautui oikeaksi valinnaksi. Erityisen positiivinen oli taivaan alla voidaan nauttia hyvältä mausta ja erittäin tyydyttävästä hajusta.

Toivon, että olet saanut siitä hyvän käsityksen nyt, ja että harkitset päästä eroon vanhasta tankistasi ja siirtymistä GeekVape Z Max tankkin. Joten mene ja osta jo tänään!