Vape Sub Ohm

GeekVape Z Max

GeekVape Z Max
Korkkasin kustannustehokkaan GeekVape Z Max -kaasuvarren ja sain heti hämmästynyttä vaikutelmaa! Olen vuosien aikana kokeillut erilaisia sub ohm vape -laitteita ja ollut erittäin tyytyväinen useimpiin niistä, mutta Z Max vei sub ohm-vapauksen täysin uudelle tasolle.

GeekVape Z Max -kaasuvarren suunnittelu ja laatutekijät ovat erittäin korkeatasoisia. Kaasuvarren runko on valmistettu korkealaatuisista ruostumattomista teräksistä, ja silikonitulppi tekee sitä erittäin vesitiiviiksi. Erityisen suureksi bonukseksi siitä tuli tekosyistä mukana huurtumisenestolaitteet ja siten päästiin eroon huurtuneista yhteistyökumppaneista. Ah, elämäsi helpompaa!

GeekVape Z Max sisältää myös paahdetun omisekteen ja kanavien erittäin suuren tavan, mutta se tarkoittaa myös, että laite tuottaa uskomattoman volyymin. Sinun ei tarvitse enää kurkkia maksimisäädintä, ja yhä suurempien paisotusten seurauksena saat suurimman suutuspaahdetta, jota kaipaat!

Kuten uskomattomasta volyymistaan huolimatta, Z Max säästää kuitenkin energiaa. Akun virtalähde on erityisen tehokas, joten kaasuparametrit pysyvät pidemmän aikaa vakaina. Lisäksi latausaika on korkeintaan 1,5 tuntia, mikä on hämmästyttävän lyhyt aika verrattuna muihin vesirintojen kaltaisiin laitteisiin.

Uusi rakenne takaa myös paljon turvallisempia ja helpommasta käyttää. Itse kaasuvarren toiminnot järkeviä, eikä siinäkään ole liikaa säädötä. Vielä tärkeämpää on, että kaikki toiminnot, kuten virtaus, paahdus ja imu, toimivat täydellisesti, koska Neulan toiminta on tasaisempaa, mikä tarkoittaa, että paahdussektori pysyy puhtaampana pitkään.

Kun tarkastellaan suurempiin yksityiskohtiin kuten lettuihin, näyttää siltä, ​​että GeekVape Z Max todella menee yli ja sen ympärille. On erittäin tärkeää, että laite on suunniteltu normaalille yhteensopivalle kanavalle, mikä tarkoittaa, että suuttimet ovat yhteensopivia useimpien muiden markkinoiden suuttimien kanssa.

Myös kannen avaaminen ja lukitseminen on helppoa. Kaasuvarren pohja sisältää letkujen kiinnitysasennon, jonka avulla sitä voidaan säätää veden ja tyhjiöpaineen mukaan varmistamalla, että letkut eivät pääse vuotamaan tai vuotaa.

Koko paketti, GeekVape Z Max, on erittäin hyvä paahdettu sub ohm-kaasuvar-kokemus. Se on yksi parhaistakoko hintaluokassa ja suunniteltu täysin keskimääräistä kuluttajaa varten. Toivon, että nautit tästä sub ohm -kaasuvarren täydellisestä hienostuneisuudesta ja laadusta, joka sopii täydellisesti budjettiisi.