Vape Kitit

GeekVape Obelisk 65 FC

GeekVape Obelisk 65 FC
Tervetuloa tutustumaan GeekVape Obelisk 65 FC -setin! Uskomattomassa vinyylipakkauksessa on ehdottomasti kaunis vedinsäiliö ja tehokas erittäin pienikokoinen modulaattori, joka tarjoaa uskomattomia ominaisuuksia ja käyttömukavuutta. Olen todella iloinen, että olen löytänyt tämän vuoden suosituimman vedinsäiliö- ja modulaattoriyhdistelmän ja tulen kertomaan sinulle kaiken selvittäessäni, mitä tarvitset tietääksesi tästä huikeasta täyden palvelun vapauslaitteesta.

Ensinnäkin tämä GeekVape Obelisk 65 FC on todella hieno setti ja siinä on kaikki, mitä tarvitset aloittamiseen siinä mukana: moduaattori ja vedinsäiliö. Modulaattorilla on teho-asetusvaihtoelementit, jotka auttavat sinua räätälöimään pistorasian virtaa sopivan ohjelmointiparametrit. Modulaattorin kauniit kuvioinnit haastavat silmäsi, ja tekniset ominaisuudet varmistavat, että saat juuri haluamasi tuloksen.

Vedinsäiliö on myös todella kauniisti muotoiltu ja koristeellinen. Sen ulkonäkö sopii täydellisesti modulaattorin kanssa ja sillä on myös upea läpinäkyvä muotoilu, joka antaa sinulle täydellisen kuvan sisällön tasosta. Vedinsäiliön tilavuus on 5ml, mikä tarkoittaa, että tarvitset harvoin täydentää vedintäsi, sillä sinulla on tarpeeksi aikaa ja tilaa harrastaa vapautta.

Vedinsäiliössä on hienon näköiset top-fill-ominaisuudet, jotka helpottavat huomattavasti täytön tekemistä. Sinun on myös helppoa asentaa ja vaihtaa eri suuttimia ja suodattimia, koska näihin liittyvät työkalut ovat kiinteästi osa tätä vapauslaitteiden settiä. Nykyään yhä useammat päivittäin e-vedintä käyttävätkin.

Kun tähän lisätään 1800-mAh akku ja korkea suorituskyky, saat testimonultraudesta pelkkää iloa ja mukavuutta. Akunhallinta on erittäin tarkkaa, ja dulikoiden sulkemisen virhe on vähäistä. ET-ohjausominaisuudet lisäävät laitteen operointimukavuutta. Tarjoamamme toimivuudesta ja kestävyydestä johtuen GeekVape Obelisk 65 FC on erinomainen vapauslaitteita, joka yhdistää suorituskyvyn ja ulkoasun.

Vapauslaittehernset Obelisk 65 FC tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja parannuksia, joiden ansiosta voit varmistaa turvallisen ja mukavan vesilevyn. Suositellut modulaattorin tehot on 0,05 – 5 W yksiosaisen RBA-ytimen kanssa ja 0,2– 3,2 W kahden osana RBA-ytimen kanssa. Lisäksi se on yhteensopiva GeekVape G-Serien ja Aegis Boost ohjaussarjan ja vesitesti in -yhteensopivien – ja muiden – ohjaussarjojen kanssa.

Olen todella iloinen, että minulla on tilaisuus käyttää tällaista erittäin korkealaatuista, älykästä ja luotettavaa vapauslaitetta. GeekVape Obelisk 65 FC tarjoaa mukavuutta ja turvallista tietä keskusteltaessa vapautta.