Vape Kitit

Geekvape Max100

Geekvape Max100
Olen juuri saanut käsiini vapaa-ajan vapauttamiseksi Tee It Yourself -harrastuksen suhteen, Geekvape Max100 Vape Kitin! Olen aina pitänyt itsenäisesti kokoamisesta ja testaamisesta joten en malta odottaa pääseväni käsiksi tähän upeaan laitteeseen.

Geekvape Max100 sisältää Aegis Max 2 -modin ja Geekvape Zeus Sub Ohm-tankin. Mielenkiintoinen puoli tässä on, että se on varustettu modin suojaus- ja feilausjärjestelmillä, jotka tekevät sen aivan erityiseksi. Geekvape Max100 on loistava aloittelijoille ja vapauttajille paljon huomiota herättäviä ominaisuuksia!

Geekvape Max100 – Vape Kit sopii erinomaisesti aloittelijoille ja vapauttajille, jotka kaipaavat laatua, kestävyyttä ja monipuolisuutta. Modissa on erinomainen 100 wattia, joka kestää hyvin vesitiivistystä, iskunkestävyyttä ja korroosiota. Aegis Max 2 -modia on helppo käyttää ja siihen tulee selkeät ohjeet. Lisäksi modiin on asennettu liikkuvuutta ja suorituskykyä säätäviä tehosteita. Lisäksi modiin on sisällytetty älykkäitä säätöominaisuuksia.

Geekvape Zeus Sub Ohm -tankki on loistava osa Geekvape Max 100 Vape Kit -pakkausta. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on helppo koota ja purkaa. Sen avulla voit seurata ruutuun väritettyjen säädösten tehokkuutta. Tankin tiivis teknologia varmistaa, että kaasujen, aromien ja veden sekoitusta voidaan säätää. Siinä on myös erillinen virtausventtiili, jonka ansiosta moottorin ja kaasun virta voidaan säätää oman maun mukaan.

Geekvape Max100 Vape Kit on erittäin tehokas ja laadukas laite aloittelijoille ja vapauttajille. Teknologia, mukavuus ja suorituskyky yhdistettynä sen tyylikkyyteen tekevät siitä erinomaisen laitteen itsenäiseen kokoonpanoon ja vapauttamista varten. Geekvape Max100 sopii varmasti aloittelijoille, joilla on vähän tietoa laitteen itsenäisestä kokoonpanosta ja vapaa-ajan vietosta.