Vape Suomi

Geekvape B60

Geekvape B60

Mitä pitää tietää Geekvape B60:sta?

Geekvape B60 on erittäin tehokas ja luotettava, sisäänrakennettu akunkäyttöinen laite. Se on suunniteltu kestämään kestävän ajan ja tarjoamaan jatkuvasti asiakkaalle hyviä tupakoimiskokemuksia. Laitteen sisäinen akku voi antaa tehokkuutta jopa 2000mAh:in mittaisten akkujen tapauksessa. Lisäksi laitteessa on säädettävä wattointi, joiden avulla voit muuttaa tulppavirtaa jopa 60 wattiin. Geekvape B60 tarjoaa erilaisia käyttövaihtoehtoja, ja se on saatavana eri värisinä. Laite toimitetaan yhdessä Aegis Boost 2 Pod-järjestelmän kanssa.

Geekvape B60:n ominaisuudet

Geekvape B60 on varustettu useilla erilaisilla ominaisuuksilla:

  • Erittäin tehokas 2000mAh:in sisäinen akku
  • Säädettävä wattointi, joka voi ulottua jopa 60W
  • Integroitu SIM-korttipaikka, jonka avulla voit käyttää Aegis Boost 2 Pod-järjestelmää
  • IP67-luokan vesitiiveys
  • Aegis Boost Pro -ohjelman ohjelmiston päivitykset ja ominaisuudet
  • Erilaisia käyttövaihtoehtoja eri väreissä

Geekvape B60 – kokemuksia

Käytän Geekvape B60:ta Vape Suomi -tapahtumissa, ja olen ollut hyvin tyytyväinen laitteen toimintaan. Laite on helppokäyttöinen, ja olen ollut erittäin tyytyväinen sen akkuun? Sinun ei tarvitse käyttää lisäakkua, ja laitteella voi tupakoida melko kauan. Laitteesta on myös erittäin hyötyä, että sen wattointi on säädettävissä. Näin voit yksilöidä laite tehdäksesi se mukavaksi itsellesi. Lopuksi, Geekvape B60 on suunniteltu pitkäikäiseksi käyttöön, ja sen IP67-luokan vesitiiveys takaa kestävyyden.

Olen ollut erittäin tyytyväinen Geekvape B60:een. Se on ollut todellinen luotettava ja tehokas laite, ja nautin siitä, mitä se tarjoaa minulle. Laite on ollut hieno tapa tupakoida Vape Suomi -tapahtumassa. Se on erinomainen prosenttilaite aloittelijoille ja edistyneemmille tupakoitsijoille, ja olen ollut mielettömän innostunut siitä, mitä se voi tarjota. En voi odottaa, että pääsen kokeilemaan sitä taas seuraavalla Vape Suomi -tapahtumalla.