Vape Suomi

Geekvape B60

Geekvape B60

Geekvape B60: vuoden 2020 hitti Vape Suomessa!

Vuonna 2020 Vape Suomi oli erityisen innostunut Geekvape B60:sta. Sen laatutuotteet ovat vilpittömästi saaneet taivaallisen vastaanoton. Geekvape B60 on vaikuttava ja luotettava prosessori, joka tarjoaa laajan kattauksen erilaisia ominaisuuksia. Se on ollut viimeisen vuoden aikana erittäin suosittu Vape Suomessa.

Geekvape B60 on %500 kestävä kotimainen laite, jonka suunnittelijat ovat luoneet kestävyyden vuoksi. Se on suunniteltu kärsimään pienetkin vahingot. Aegis-laitteessa on IP67-suojaluokitus, joka suojaa ympäristöolosuhteilta ja vesiroiskeelta.

Geekvape B60 on myös huipputekniikkaa tukeva laite, jonka avulla voit nauttia paremmasta säteilysuojauksesta, lataamisesta ja laadusta. Se tukee PnP- 18650, 20700 ja 21700 -litium-akkukennoja, mikä tarkoittaa, että se voi käyttää erilaisia akkuja, kuten vape pens -kynät ja e-savukkeet.

Geekvape B60 –ässässä on erittäin kestävä komponenttirakenne. Se sisältää alumiinikotelon, joka tarjoaa erinomaisen suojan iskuilta ja pudotuksilta. Lisäksi siinä on heijastava CNC-työstetty laatikko ja hieman kohosivat painikkeet. Laite on myös ergonominen malleistaan verrattuna, joten se on mukava käyttää.

Geekvape B60 -laitteessa on myös tehokas 690 mAh -akku, joka on suunniteltu pitkäikäiseksi ja antaa käyttöaikaa noin kolme tuntia latausta kohden. Lisäksi siinä on erittäin edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten Boost-laite, joka mahdollistaa akkujen tehokkaan lataamisen ja lämmityksen.

Vaikka Geekvape B60 on tehokas ja kestävä laite, se on silti kevyt ja kompakti, joten se ei vaadi suurta tilaa taskussasi. Se painaa vain 140 g. Laite käyttää erottamattoman muovisen tankin, jonka kapasiteetti on 3 ml.

Geekvape B60 on ehdottomasti paras valinta Vape Suomessa. Se tarjoaa sinulle laadukkaan ja mukavan kokemuksen, joka on helppo oppia ja hauskaa. Siinä on myös paljon mahdollisuuksia säätää personalisoiduista asetuksista, mikä johtaa enemmän vapautettuun ja henkilökohtaiseen vaikutukseen.

Kokeile Geekvape B60 –geeliä Vape Suomessa. Saat huippuluokan laitteen, joka on epäilemättä markkinoiden paras. Monipuoliset ominaisuudet, erinomainen suorituskyky ja paljon muita edistyksellisiä ominaisuuksia, Geekvape B60 on varustettu yhdellä parhaista e-savukkeista Vape Suomessa.