Vape Suomi

Geekvape B60

Geekvape B60

Vapaa – ja turvallinen tupakointi: geekvape B60

Turvallisen pääsyn tuotevalikoimaan ja vapaa-ajan iloiseen vierailuun myös vapaa-aikojen vapamo-kokemukseksi on olemassa Geekvape b60 – Aegis Boost 2 -poddikset. Geekvape B60 – Aegis Boost 2 -poddijärjestelmän avulla pääset aina turvalliseen ja halutun tupakoinnin ilman suuria kiistoja ja vastoinkäymisiä.

Geekvape B60 on täynnä monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä turvallisen ja mukavan kokemuksen. Laitteessa on erittäin tehokas 500mAh akun, joka tarjoaa mukavat 12 wattia virtaa. Lisäksi virtaosuuden säätämiseksi on helppokäyttöinen plus- ja miinusppainikkeet. Lisäksi laitteeseen on sisällytetty ohitussuodattimella toimiva C-coil-magneetti, joka tuottaa yli 1, 0 ohmista sekoitusresistanssia. Viimeistelty ohjauspainikkeella, jolla voit liittää kaksi liitäntää.

Geekvape B60 tarjoaa käytttäjälle yhden 2ml: n säiliöpaneelin, jonka sisältö on täynnä ylellisyyttä ja ylellisyyttä. Lisäksi mukana toimitettu pieni suodatin toimii vähän silmälle hauskana vaihtoehtona, joka antaa sinulle tyydyttävän hengityksen.

Laite itse on valmistettu alumiinista ja polymeerisista materiaaleista, jotka tekevät siitä erittäin kevyen ja kestävän. Lisäksi laite on vesitiivis ja pölytiivis, mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen ja tukevan. Erittäin tärkeää on kuitenkin puhuttu, että tuote on varustettu LED-valolla, joka auttaa sinua tarkistamaan virtaustilan sekä virtaussäätövalo.

Tähänkin mennessä olemme huomanneet, että Geekvape B60 on helppokäyttöinen, turvallinen ja viihtyisä laite käyttää. Erityisen suosittu tämä tuote on asiakkaiden keskuudessa, jotka haluavat vapaa-ajan vapaa-ajan aloittamista, ilman mitään sivuvaikutuksia. Ja nyt kun tiedät, mitä Geekvape B60: n sisältämä tuote on, voit aloittaa tutustumisen ja nauttia tutustumiskokemuksesta!