Vape Kitit

Geekvape B100

Geekvape B100

Olen käyttänyt ja perehtynyt sähkösavukkeisiin vuodesta 2010 saakka ja Geekvape B100 vapenostimella leimahti heti silmääni. Se on uskomattoman näyttävä oheislaite, jolla voi saavuttaa parhaat savukkeet.

Geekvape B100 on kiinteänkokoinen akku, joka on yhdistetty Boost Pro Max 21700 -kitillä. Akkuelementti on pohjimmiltaan alan uusin ja tarjoaa hyvin erilaisia ominaisuuksia. Akun kestävyys on yli tuhannen uudelleenladattavan cyle-jakson, mikä tarkoittaa huomattavaa käyttöikää.

Kokemustani Geekvape B100:n käytöstä voin määritellä yhdellä sanalla: Loistava. Kotini on täynnä erityyppisiä sähkösavukkeita, joten voin luottavaisesti todeta, että Geekvape B100 vapenostin on yksi parhaista, jota olen koskaan käyttänyt. Geekvape B100 akku on tehokas ja alustan useat ominaisuudet ovat erittäin käteviä.

Vapenostimen avulla voit säätää ja asettaa itse asetuksia. Kiristyksen voi asettaa laitteella ja virta vaihdetaan helposti napsauttamalla nappia. Automaattiajastin voi asettaa jopa 99 sekunnin ajalle ja sen jälkeen laite sulkeeasettaa itse oikean akku- ja lämmönsäädännetyökalulla. Varret kuumenevat erittäin tasaisesti, myös ohueissa ohutputkinestemäisissä kalvoissa. Pinnalla ei ole merkittyjä repeytymiä tai hilseilyä ohutputkien käytössä.

Valmistajan valitsema max 21700 liittimet on osoittautunut erittäin käyttökelpoiseksi. Se ei ole liian pieni tai epävakaa. Polymeerinen materiaali, jota käytetään akussa, on kestävä ja tarjoaa mahdollisuuden korkean tehon ja kestävän suorituskyvyn.

Geekvape B100 vapenostin tarjoaa erittäin hyvän käytettävyyden ja helppokäyttöisyyden. Tutustuin erikseen Geekvape B100 käyttöoppaaseen, ja selvisi, että ohjeet olivat helppo seurata ja akku on yhdistettävissä ja käytettävissä muutamassa minuutissa. Käyttöopas sisältää myös asiaa, kuten laitteen asentamisen ja asentamisen sekä lataamisen.

Vapenostimen valikoima on todella laaja, ja se sisältää useita erilaisia ohutputkia. Säädä niiden välillä löytyy korkealaatuisia materiaaleja, kuten terästä, metallia, molekyylikeraamista ja muutamia muita.

Geekvape B100 vapenostin on yksi parhaista vapenostimista, joita olen koskaan käyttänyt. Se on helppokäyttöinen ja yksinkertaisella käyttöliittymällä varustettu laite, joka tarjoaa suuren määrän säädöt. Soveltuu erityisesti aloittelijoille ja kokeneempille käyttäjille. Laitteella on helppo asettaa ja säätää asetuksia sekä muuttaa ohutputkia. Palvelu on erinomaista, ja akkuelementti on kestävä ja yli tuhannen uudelleenladattavan cyle-jakson käyttöikä.