Vape Kitit

Elf bar

Elf bar

Vesipiippu Elf Bar

Olin tullut kotiini melko myöhään illalla ja väsynyt. Kun katselin kaikkia kaasusäiliöitäni, tajusin haluavani jotain helpompaa ja nopeampaa. Hetken mietittyäni vedin laatikosta vesipiippu Elf Bar -kaikki hetkessä.

Olin kuullut Elf Bar -kaasun säiliöstä, mutta en ollut vielä kokeillut sitä. Elf bar on kertakäyttöinen vesipiippu, jossa on 850 mah akku. Kaasusäiliö on suunniteltu täyttämällä vain 4,8 ml nestettä.

Kertoin ystävälleni, mitä olin aikeissa ja hän oli innoissaan. Työnsin alkuun kaasuputken Elf Bar -kaasusäiliöön ja muistin, että en ollut käyttänyt sitä ikinä. Tarvitsimme vesipiippuakkujen latauskaapeli. Käytin ystäväni kaapelia ja se toimi erittäin hyvin. Elf Barin ladattuamme me kokeilimme sitä useita kertoja.

Omasta mielestäni en ole koskaan nauttinut laadukkaampaa ja parempaa polttoarvoa. Hain voimallisen nokialaisen, joka oli puhdas ja kirpeä ja tuntui hyvältä. Tämä oli uskomattoman hurmaavaa ja sallin itseni rentoutua vesipiipun välittömässä vaikutuksessa.

Elf Bar -vesipiipussa on erityisesti suuri virtalatauspiste, joka mahdollistaa noin kuusi kertaa korkeampien mahdollisuuksien lataamisen. Sen sijaan, että enkoodavat jatkuvasti koko ajan, voit ladata akun kertaa ja sitten käyttää sitä kokonaan.

Kokeilin myös omia rakenteitani Elf Bar -vesipiipulla ja tämä oli erittäin helppoa ja nopeaa. Laitteen suunnittelu on tehty niin, että kaasusäiliö on suojattu ja patentoitu erityisesti vuotamisen estämiseksi, kun olet vaihtamassa juomakiilojasi.

Voidakseni nauttia enemmän, ilman pelkoa siitä, että akuni loppuu ennen kuin olen tehnyt kaikkea. Elf Bar -vesipiipulla on erinomainen suunnittelu ja se on täynnä korkealaatuista akkuamme. Akuille on ominaista suuri energiansäilytys, joka mahdollistaa meille vesipiipun käytön.

Elf Bar -vesipiippu on ollut loistava esimerkki siitä, kuinka kaikki voi olla niin helppoa ja nopeaa. Joka kerta, kun otan sen, olen aina vakuuttunut siitä, että saan parhaan ja laadukkaimman polttoarvon ja että vesipiippu on erinomainen.

Olen ollut erittäin tyytyväinen Elf Bar -vesipiippuun ja käytin sitä säännöllisesti. Se on säästöä ja sitä ei tarvitse ladata koko ajan ja sitten huolehtia, että se menee tyhjäksi. Elf Bar on hyvä vesipiippu ja sen avulla voit nauttia vesipiipuista helposti ja nopeasti.