Vape Kitit

Elf bar

Elf bar

Elf Bar 1500 Disposable Pod – Tutustu Vape Kitin laajimpaan ja tehokkaimpaan ajoitettuun muotoon!

Vape Kit tarjoaa laajimman ja tehokkaimman valikoiman ajettuja muotoja, joista yksi on Elf bar 1500 Disposable Pod. Alf Bar 1500 Disposable Pod on ajoitettu muoto, jonka avulla voit helposti vaihtaa tavallisen nikotiinipohjaisen tupakoinnin Vapen kautta. Elf Bar 1500 Disposable Pod on saatavana seitsemässä erilaisessa maulla, mikä tarkoittaa sitä, että voit valita laajimmasta valikoimasta mausteita, jotka voivat sopia sinun tupakointitapasi.

Elf Bar 1500 Disposable Pod on erittäin helppokäyttöinen ja sopii kaikenlaisiin käyttäjiin. Ajopanokseen kuuluu yksi 850 mAh akun ja 4,8 ml nikotiinipohjainen e-neste. Tämä ajoitus tarjoaa enemmän nikotiinia ja useita tunteja kestävän akun. Lähettämäänsä voit helposti säätää alaspäin 10,2 tai 11,3 Wattin voimakkuudella ja säädät itse sopivan nikotiinipitoisuuden. Säädettävän virtauksen ansiosta voit myös säätää helposti tehokkaan ja tasaisemman virtauksen, jopa 16 wattia.

Vuokra-ajopanoksella on erinomainen sisäänrakennettu akkukestävyys, joka antaa sinulle jopa 500 puffia. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia juomastasi enintään 500 syöksyllä. Lisäksi Elf Bar 1500 Disposable Pod voidaan ladata USB-muunninlaitteen kautta, jotta akun käyttöikä voidaan pidentää. Ajo-panokselle on myös sisäänrakennettua suojaus, joka estää sen ylikuormituksen.

Elf Bar 1500 Disposable Pod on erittäin helppokäyttöinen ja kestää jopa 10 pulloa e-nestettä. Se tarkoittaisi, että voit juoda riittävästi alhaisen nikotiinikonsentraation e-nestettä alhaisemmalla nikotiinipitoisuudella ja alhaisilla Wattseilla elfbarissa, jolloin saat itsellesi paras mahdollinen nousu helposti ja turvallisesti.

Vuokralöytö-panoksen käyttö on helppoa ja turvallista. Sen suuremmaksi eduksi voidaan todeta, että panosten käyttö on erittäin yksinkertaista ja nikotiinikäyttäjät voivat aloittaa vaping-elämänsä Elf Barin avulla helposti ja turvallisesti. Lisäksi, kun käytät Elf Bar 1500 Disposable Podia, voit olla vakuuttunut siitä, että saat laadukkaan ja turvallisen liittymisen Vape-kittiin.

Elf Bar 1500 Disposable Pod tarjoaa sinulle nikotiiniansiosta ja sen ominaisuuksista laajan valikoiman, jonka ansiosta voit alkaa vapata turvallisesti ja helposti. Siksi suosittelemme aloittamaan Vape-kitti ajoitetulla Elf Bar 1500 Disposable Podilla.